Meinerseiland van boven

Agenda

Verwacht in Stadsblokken/Meinerswijk:

Cirque de la Liberté
21 jun tot 9 jul

Cirque de la Liberté

Circus is voor iedereen. Dit bewijst de hartstikke nieuwe en unieke circustheatershow HOOP! Cirque de la Liberté.

The circus is coming to town!

Circus is voor iedereen. Dit bewijst de hartstikke nieuwe en unieke circustheatershow HOOP! Cirque de la Liberté. Van 21 juni t/m 9 juli 2017 vieren we met deze hartstikke nieuwe show samen de VRIJHEID op een voor Arnhem unieke locatie: de ASM-haven. HOOP! is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Theater, muziek en zang gecombineerd met traditionele en ook ongekende circuselementen als adembenemende acrobatiek en clown-characters die ons een spiegel voorhouden. 

 

Houdt de website in de gaten!

Ga naar de website

28 jun

Rondleiding Festivals en Cultuur

Heb jij interesse in festivals en cultuur? Dan is de rondleiding met het thema 'Festivals en Cultuur' net wat voor jou!

Wandel woensdag 28 juni mee met de rondleiding met het thema ‘Festivals en Cultuur’ over het terrein van Stadsblokken.

Een van de twee koppen van Stadsblokken, tegen de John Frostbrug aan, is nu nog een kale vlakte waar soms een festival is. Tijdens de rondleiding vertellen we je graag hoe deze plek geschikt blijft voor de festivals die er nu al georganiseerd worden en waar bijvoorbeeld door het plaatsen van een permanent podium meer optredens gefaciliteerd kunnen worden. De rest van het jaar functioneert het terrein als openbaar park. Het festivalterrein wordt een dynamisch rivierduinpark, met volop ruimte voor sporten, zonnen, barbecueën en klein- en grootschalige festivals. Tijdens de rondleiding is er alle ruimte om jouw ideeën, wensen en zorgen met ons te delen.

De rondleiding begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Na de rondleiding is er de mogelijkheid om te blijven eten en vervolgens samen te kijken naar de voorstelling van Cirque de la Liberté om 20.00 uur. Lijkt je dit leuk? Meld je dan even aan via info@stadsblokkenmeinerswijk.nl. Er is ruimte voor maximaal 20 personen.

28 jul tot 30 jul

Festival de Luie Hond

Festival De Luie Hond is een Food & Music festival. Mobiele keukens uit alle windstreken en een podium met funk, soul & reggae, hip hop en afrobeat over de speakers!

Over de luie hond

Festival De Luie Hond is een Food & Music festival. Mobiele keukens uit alle windstreken en een podium met funk, soul & reggae, hip hop en afrobeat over de speakers! Naast eten en muziek zorgen wij vermaak voor kids t/m 12 jaar op in speciaal ingerichte kidsplayground. Toegevoegd aan het programma op zaterdag en zondag is de Wijvenkraam: de grootste vintagemarkt van Arnhem en omstreken.

 

Houdt de website in de gaten!

Ga naar de website