Meinerseiland van boven

Agenda

6 jun tot 24 jun

Cirque de la Liberté - BLOES!

In deze show brengen negen circusartiesten en muzikanten op licht satirische wijze de absurditeiten in de mode-industrie en de gevolgen ervan voor mensen in beeld. In deze tijd waarin de wereld draait om geld en snelheid, waarin massaproductie leidt tot uitbuiting van arbeiders en overconsumptie, waarin wij kleren kopen als sandwiches, waarin 70% van de geproduceerde kleding wordt weggegooid, waarin de mens zichzelf tot paspop maakt.

Hoewel niet te spotten valt met de misstanden in de kledingindustrie willen wij met BLOES! Cirque de la Liberté het publiek een spiegel voorhouden. De lichte satire is als kunstvorm vooral bedoeld om met humor de spot te drijven met de dwaasheid van de maatschappij, waar wij onderdeel van uit maken.

24 jun

Natuurexcursie voor kinderen

Vliegensvlugge kriebelpoten - Een duik in de wereld van Insecten & Co

Vliegensvlugge kriebelpoten - Een duik in de wereld van Insecten & Co

Ken je kinderen die het leuk vinden om de natuur in te gaan, zijn deze kinderen niet bang om van de paden af te stappen en is vies worden geen probleem? Dan zijn de gratis natuurexcursies van Natuurcentrum Arnhem echt iets voor hen. De excursie 'Watervogels spotten' is op zondag 24 juni 2018 van 10.00 – 12.00 uur en aanmelden is verplicht. Wil je mee? Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@natuurcentrumarnhem.nl. In de mail die je dan van het Natuurcentrum ontvangt, staat de startlocatie en belangrijke informatie voor die dag. De eerste tien aanmeldingen doen mee, dus wees er snel bij!

Locatie: Uiterwaarden Meinerswijk
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Leeftijd: v.a. 7 jaar
Aanmelden: Mail naar info@natuurcentrumarnhem.nl
Meer info: www.natuurcentrumarnhem.nl

25 aug

ASM Festival

Op 25 augustus vindt de allereerste editie van het ASM Festival plaats, op de Stadsblokken. Met niemand minder dan Kensington, Bløf, Fedde Le Grand, De Jeugd van Tegenwoordig, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek. Een eigen popfestival voor Arnhem, gezellig, gemoedelijk en gastvrij.