Meinerseiland van boven

Agenda

Wandelkaart Stadsblokken Meinerswijk

Wil je Stadsblokken Meinerswijk beter leren kennen en op een andere manier beleven? Er is een wandelkaart beschikbaar, met drie verschillende wandelroutes door het gebied. Struin door het gebied en beleef Stadsblokken Meinerswijk door de ogen van drie hoofdpersonen, die elk symbool staan voor een route. Ga op avontuur met Simon van het KinderWijkTeam, (hard)loop de route van onze burgemeester Marcouch of struin door de natuur met de route van Rob Wolfs. Zij nemen je met hun eigen route mee de natuur in.

De drie routes zijn op één routekaart aangegeven. Je kan de kaart hier onder downloaden.

Bekijk de wandelkaart

Free your mind

3 en 4 juni 2023 – Free Your Mind

De volgende editie van Free Your Mind festival op de Stadsblokken staat op de planning: 4 en 5 juni 2023. Techno, techno en nog eens techno! Kijk voor meer informatie en om kaarten te bestellen op de website.

 

 

Cirque

21 juni t/m 9 juli 2023 – Cirque de la Liberte

Cirque de la Liberte is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Spraakmakende shows vol clownerie, acrobatiek, theater, muziek, zang én een (opblaasbare) olifant op een bijzondere locatie. Kortom, een niet te missen avontuur! De allernieuwste show is te zien in de zomer van 2023 in de ASM-Haven. Kijk op www.cirquedelaliberte.nl voor meer informatie.

Excursie

25 juni - Ontluikend groen

Wat bloeit er al veel. Waaruit bestaat een plant? Zijn er al uitgebloeide bloemen? Wat zien we bij de bloemen rondvliegen? Wat doen de insecten met de bloemen? Graag nodigen we jullie “speurneuzen” uit, maar ook je ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s.

Waar:  parkeerplaats de Steenen Camer
Wanneer: zondag 25 juni van 10:00 – 12:00
Wie: kinderen van 6 t/m 14 jaar, opa’s en oma’s vriendjes en vriendinnetjes en ouders zijn welkom!
Entree = gratis

Meld je hier aan

 

Dj Reinier Zonneveld

5 augustus 2023 - Reinier Zonneveld ‘Karren Maar’

Dj Reinier Zonneveld doet een gooi naar het wereldrecord langste live set ooit en dat doet hij tijdens zijn eigen ‘Karren Maar’ festival op de Stadsblokken in Arnhem. Het nieuwe festival, waarbij alleen techno dj Zonneveld op het hoofdpodium staat, wordt gehouden op 5 augustus. Op een tweede podium krijgt nieuw talent een kans om van zich te laten horen.

Zonneveld wil het record voor de langste onafgebroken live set op zijn naam zetten, waarbij hij alles live op locatie componeert. Het record staat nu op 6 uur, Zonneveld mikt op een record van 11 uur en 11 minuten. Inmiddels is de kaartverkoop gestart via de website van het festival. Volgens Zonneveld is er plek voor 25.000 bezoekers. Reinier Zonneveld draait ook op het Free Your Mind festival op 4 juni, dat ook op Stadsblokken in Arnhem wordt georganiseerd.

 

 

ARNHEM STADSBLOKKEN MUZIEKFESTIVAL

26 augustus 2023 - ASM Festival

Arnhem stadsblokken muziekfestival Hier geniet je van de beste live acts en een heerlijk sfeertje op ons eigen stadsstrand aan de Rijn. Naast genieten van de beste acts kun je samen met al je vrienden heerlijk eten bij regionale food cateraars. Dat maakt ASM Festival één van de leukste festivals in Arnhem en omstreken. Leuk met vrienden, familie óf als bedrijfsuitje!

Meer informatie: asmfestival.nl