Meinerseiland van boven

Agenda

FEESTBEESTEN

21 mei 2022 - FEESTBEESTEN festival

Op zaterdag 21 mei verzamelen alle FEESTBEESTEN zich in de grote feesttent op de Stadsblokken tijdens een uniek en nieuw festival waarbij de beste en leukste artiesten samen het grootste feest komen vieren! Kijk voor meer informatie en om kaarten te bestellen op www.feestbeestenfestival.nl

Free your mind

4 en 5 juni 2022 – Free Your Mind

De volgende editie van Free Your Mind festival op de Stadsblokken staat op de planning: 4 en 5 juni 2022. Techno, techno en nog eens techno! Kijk voor meer informatie en om kaarten te bestellen op de website.

 

 

Cirque de la Liberte

13 t/m 26 juni 2022 – Cirque de la Liberte

Cirque de la Liberte is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Spraakmakende shows vol clownerie, acrobatiek, theater, muziek, zang én een (opblaasbare) olifant op een bijzondere locatie. Kortom, een niet te missen avontuur! De allernieuwste show is te zien in de zomer van 2022 in de ASM-Haven. Kijk op www.cirquedelaliberte.nl voor meer informatie.

Paul Elstak

6 augustus 2022 - Paul Elstak Rainbow Rave

Stap jij op zaterdag 6 augustus 2022 mee in de tijdmachine naar de 90’s?! Terug naar de tijd van rave, happy hardcore, eurodance en nog veel meer! Een droom wordt werkelijkheid, want tijdens de Paul Elstak Rainbow Rave gaat het gebeuren! Een festival in een compleet jaren 90 jasje, waarin alle geuren en smaken uit deze iconische periode bij elkaar komen. 

Line-up

2 Unlimited, Dj Coenio, Dune, Finch Clubshow, Jeckyll & Hyde, Klubbheads, Mental Theo, Darkraver, The Partysquad, Panic, Q Music Foute Uur Live, Hosted by: Boogshe en Alee.

Inschrijving & Tickets

De pre-registratie tickets voor Paul Elstak’s Rainbow Rave gaan op 27 mei om 19.00 uur in de verkoop. De reguliere verkoop start op 31 mei. Wil jij er als eerste bij zijn? Schrijf je dan nu alvast in via www.rainbowrave.nl en krijg vier dagen eerder toegang tot de ticketshop!

ASM festival

27 augustus 2022 – ASM festival

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Dit wil je niet missen! Meer info vind je op www.asmfestival.nl