Meinerseiland van boven

Agenda

Wandelkaart Stadsblokken Meinerswijk

Wil je Stadsblokken Meinerswijk beter leren kennen en op een andere manier beleven? Er is een wandelkaart beschikbaar, met drie verschillende wandelroutes door het gebied. Struin door het gebied en beleef Stadsblokken Meinerswijk door de ogen van drie hoofdpersonen, die elk symbool staan voor een route. Ga op avontuur met Simon van het KinderWijkTeam, (hard)loop de route van onze burgemeester Marcouch of struin door de natuur met de route van Rob Wolfs. Zij nemen je met hun eigen route mee de natuur in.

De drie routes zijn op één routekaart aangegeven. Je kan de kaart hier onder downloaden.

Bekijk de wandelkaart

1

29 mei 2022 - Natuurexcursie B(l)oeiende plantjes….

Het KinderWijkTeam Arnhem en de Scharrelkids van IVN Arnhem gaan op 29 mei weer samen op pad. Zij gaan op zoek naar b(l)oeiende plantjes. Welke ken jij allemaal? En welke beestjes komen daar op af??

Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom met hun ouders. Uiteraard met vriendjes een vriendinnetjes. Ook opa’s en oma’s mogen mee. Geef even door of je komt: excursie@hetkinderwijkteam.nl of op scharrelkids@ivnarnhem.nl

Het vertrekpunt is vanaf de parkeerplaats bij de pannekoekenboederij “de Steenen Camer”, Hannesstraatje2, 6843 NM Arnhem aan de Drielsedijk. Om 10 uur starten we en zijn rond de klok van twaalf weer terug.