Meinerseiland van boven

Opening Infocentrum

zaterdag, 11 maart 2017

Beste Arnhemmers,

Op zaterdag 11 maart aanstaande vindt de opening plaats van een Infocentrum op Stadsblokken-Meinerswijk. U bent ’s ochtends van harte uitgenodigd om tussen 10 en 12 uur in te lopen en onder het genot van koffie met wat lekkers te komen praten over de toekomst van het gebied. We hopen op uw aanwezigheid! U kunt zich op Facebook aanmelden voor het evenement.

Tijdens het referendum op 30 november jl. heeft Arnhem zich positief uitgesproken over de ontwikkeling van Stadsblokken-Meinerswijk tot een groen uiterwaardengebied waar natuur, cultuur, recreatie en wonen samenkomen. Binnen de verdere uitwerking van het Uitwerkingskader tot een concreet plan moet ruimte zijn voor de ideeën van Arnhemmers. Dat is in de aanloop naar het referendum beloofd en zo gaat het in 2017 ook gebeuren.

De opening van het Infocentrum betekent de start van die dialoog tussen het projectteam Stadsblokken-Meinerswijk en geïnteresseerde Arnhemmers. We komen snel met meer informatie over de voortgang van het plan en manieren waarop u daaraan een bijdrage kunt leveren. Die informatie vindt u op  Facebook of op deze website, waar u zich ook voor de nieuwsbrief kunt inschrijven.

Wat: Opening Infocentrum Stadsblokken-Meinerswijk.
Wanneer: Zaterdag 11 maart 2017
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur
Locatie: Meijnerswijk 9, 6841 HA Arnhem.

Graag tot zaterdag!
projectteam Stadsblokken-Meinerswijk