Gebiedskaart Stadsblokken Meinerswijk Eilanden 2.0

KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

Arnhem, 25 oktober 2017 – Op 7 november 2017 presenteert KondorWessels Projecten (KWP) het ontwerp-Masterplan voor Stadsblokken Meinerswijk. Arnhemmers, maar ook andere geïnteresseerden, zijn die avond vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd voor een informatieavond in Meinerswijk. Onder het genot van een drankje is het ontwerpplan op locatie in te zien en wordt er een korte film getoond. Ook zijn bij de planvorming betrokken experts aanwezig om aan de hand van panelen de verschillende thema’s binnen het plan verder toe te lichten.

Het plan en de film komen direct na afloop van de avond online te staan op www.stadsblokkenmeinerswijk.nl. Er is ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Tijdens de informatieavond kunnen bezoekers vragen indienen via een ter plekke aanwezige vragenbus. Vragen kunnen ook per e-mail worden gestuurd aan info@stadsblokkemeinerswijk.nl. De vragen die voor donderdag 9 november 8 uur ’s ochtends worden ingediend, worden meegenomen in een document met vragen en bijbehorende antwoorden dat uiterlijk later die dag op de website wordt gepubliceerd. Ook deelt KWP dit document met de gemeente Arnhem.

Het ontwerp-Masterplan is in de afgelopen maanden tot stand gekomen in samenspraak met de gemeente Arnhem en op basis van de vele ideeën die Arnhemmers hebben aangedragen. KWP hoopt hen daarom ook in grote getalen op 7 november a.s. te mogen ontvangen.

 

Nadere informatie:

Datum en tijd:
dinsdag 7 november, 19.30 – 21.30 uur

Locatie: 
Kantine van Paintballworld Arnhem, Meijnerswijk 13

Contact: 
info@stadsblokkenmeinerswijk.nl 

Plattegrond: 
Google Maps

Routebeschrijving:
Paintballworld Arnhem ligt op Bedrijventerrein Meinerswijk. De ingang van het terrein is bereikbaar vanaf de kant van de Nelson Mandelabrug. Rijd of loop via de Meginhardweg, de Eldenseweg of de Eldensedijk eerst naar ’t Veerhuis Meinerswijk. Volg vervolgens de weg langs de Rijn naar het bedrijventerrein. Eenmaal door de hekken is het nog zo’n 100 meter rechtdoor naar de ingang langs de rechterkant van de grote paintballhal.

Volg het laatste nieuws op Facebook